Helyszín

Nyíregyházi Főiskola, Nyíregyháza

Az előadások helyszíne a főiskola "C" épülete lesz. Az épület előtt a nyíllal jelzett helyen ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre a rendezvényre érkezők számára. A sorompóval elzárt területekre csak a Főiskola belépési engedéllyel rendelkező munkatársai hajthatnak be, ezért kérjük, hogy aki autóval érkezik, a nyíllal jelölt ingyenes parkolót vegye igénybe.

 

Megközelíthetőség

Autóval Nyíregyháza megközelíthető az M3-as autópályán, ahol (Budapest felől) a Debrecen, Nyíregyháza centrum feliratú kijárónál kell letérni, majd a 4-es számú főúton jönni a Sóstói útig (a Főiskolát itt már tábla jelzi). Vonattal Intercityk közlekednek Nyíregyházáig Budapestről és Debrecenből. A vasútállomáson a helyi 8, 8A vagy 10-es buszok valamelyikére kell szállni és a Nyíregyházi Főiskola megállónál kell leszállni.

A Főiskola a Google Maps-en

 

Termek

Az előadások és a vitaestek termei a "C" épületben lesznek, a fogadás és a bankett az étteremben. A helyszínen táblák fogják segíteni az eligazodást.

 

Helyi látnivalók

A rendezvény ideje alatt a konferencia kitűzőjének felmutatásával a Főiskola Tuzson János Botanikus Kertje ingyenesen látogatható. Ugyancsak a kitűző felmutatásával a konferencia regisztrált résztvevői több mint 50%-os kedvezménnyel, 700 Ft-os áron látogathatják meg az ország egyik legnagyobb állatparkját, a Nyíregyházi Állatparkot. Mindkét létesítmény tartalmas és szórakoztató időtöltést kínál, így az érdeklődők számára mindenképp javasoljuk megtekintésüket. Ezúton is köszönjük a Botanikus Kert és az Állatkert igazgatójának a kedvezmény biztosítását.